Χτενίσματα που τραβούν την προσοχή!!! Δεν τα βλέπετε συχνά...



Από ReDhEaD








Αν πιστεύετε πως έχετε δοκιμάσει τα πάντα , όσο αφορά τα μαλλιά σας  τότε κάνετε πολύ μεγάλο λάθος.... δείτε τα ακόλουθα χτενίσματα και θα καταλάβετε...

Χτένισμα: Μου χέζουν στο κεφάλι....όχι μόνο τραβάει τα βλέμματα αλλά...σκεφτείτε να περπατάτε στον δρόμο με χιλιάδες προβλήματα να σας απασχολούν και να σας αγχώνουν και να δείτε αυτό το  χτένισμα ...δεν θα....τα ξεχάσετε όλα???? ε τι λέτε???
Χτένισμα: Έχω πονοκέφαλο ...Ναι ρε φίλε όλοι το βλέπουμε... γιατί κάποιος σε ''κρατάει'' απ΄το κεφάλι !!!

Χτένισμα: Χρίστος... κι Απόστολος ...όλοι ξέρουμε σε ποιον προσπαθεί να μοιάσει ο κύριος αυτός και σίγουρα αυτός που το ανακάλυψε δεν το ζήτησε από τον κομμωτή του!


Χτένισμα: Κυνήγι....Και 'μεις λατρεύουμε την φύση αλλά... δεν την φοράμε στο κεφάλι μας ...Φυσικά μόνο σε επιδείξεις μόδας και μπορούμε να φανταστούμε και το συνολάκι από κάτω...Φύλλα Συκής!!!
Χτένισμα: Χρειάζομαι ύπνοοοο... Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από εργαζόμενους που η δουλειά τους όπως και ο εργοδότης τους ΔΕΝ έχουν όρια, ή από φοιτητές που απλά πηγαίνουν αναγκαστικά στο μάθημα και ο καθηγητής τους πρέπει να βλέπει την παρουσία τους στην αίθουσα ...( με ένα σκουφί στον δρόμο όλα γίνονται παιδιά ;p) 

Χτένισμα: Η Σκύλλα γύρισε....Όλοι κρύβουμε ένα κακό εαυτό μέσα μας κορίτσι μου ...αλλά....τον κρύβουμε... ΜΕΣΑ ΜΑΣ..Όχι πάνω στο κεφάλι μας!!!

Χτένισμα: Σουβλάκι με πουρέ....Νομίζω όλοι καταλάβαμε το αγαπημένο φαγητό της κοπέλας... εσείς μπορείτε να δοκιμάσετε κι άλλα...ντολμαδάκια, γεμιστά, κινέζικα...δεν ξέρουμε πώς θα σας βγει αλλά στείλτε αν θέλετε φωτογραφίες...ποιο είναι το αγαπημένο σας φαγητό????
Χτένισμα: Άγαλμα της ελευθερίας....Σίγουρα την λένε Ελευθερία και προφανώς πρέπει να της είπαν ότι έχει άγαλμα και δεν της έμοιαζε με το καθημερινό της χτένισμα....γι' αυτό και το άλλαξε...

Χτένισμα: Χρειάζομαι ύπνοοοο... Το αναφέραμε και προηγουμένως αλλά όπως βλέπεται πετυχαίνει!!! *Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από εργαζόμενους που η δουλειά τους όπως και ο εργοδότης τους ΔΕΝ έχουν όρια, ή από φοιτητές που απλά πηγαίνουν αναγκαστικά στο μάθημα και ο καθηγητής τους πρέπει να βλέπει την παρουσία τους στην αίθουσα ...( με ένα σκουφί στον δρόμο όλα γίνονται παιδιά ;p) 

Χτένισμα: Παρακολούθηση.... Χρειάζονται απλά δύο τρυπίτσες στο σακάκι σας και αυτό το χτένισμα θα σας βοηθήσει να κάνετε μια παρακολούθηση απερίγραπτη ...εσείς θα βλέπεται πίσω ενώ οι άλλοι θα νομίζουν πως τους βλέπεται στα μάτια...Μήπως σας απατάει ή σας κοροϊδεύει κάποιος????? 

Χτένισμα: Μπάλα του τένις...Προσέξτε μόνο μην βρεθείτε σε κανένα γήπεδο του τένις γιατί... η αλήθεια είναι ότι δεν θα ήθελα να ήμουν στη θέση σας !!!

Χτένισμα: Έχω απωθημένα.... Ή ο κύριος ήθελε να παίζει με κούκλες όταν ήταν μικρός ... ή τον ανάγκαζε η μητέρα του να παίζει με κούκλες και τώρα παίρνει το αίμα του πίσω .... 

Χτένισμα: Θαλάσσιο κύμα.... Τα λόγια είναι περιττά...σιγά ρε παιδιά όλοι οι σέρφερς έχουν αυτό το χτένισμα ....Μπαααααααααα :Ο

Χτένισμα: Western... Μιλάμε κόλλημα με την άγρια φύση έτσι??? Όχι ρε ' σεις απλά ήθελε να ζει εκείνες τις εποχές ή απλά άλλο ένα απωθημένο ή αλτσχαΐμερ !!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αναζήτηση Εργασίας Κύπρος