Επιστρέφει στην Άρσεναλ ο Ανρί


Στην Άρσεναλ θα συνεχίσει για τους επόμενους δύο μήνες ο Τιερί Ανρί
ως δανεικός από τους New York Red Bulls! Την αποκάλυψη έκανε ο Αρσέν Βενγκέρ στη Συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας πάντως πως η συμφωνία έχει μεν επέλθει, αλλά δεν είναι ακόμη ανακοινώσιμη γιατί λείπουν οι υπογραφές.
Ο ζωντανός θρύλος των «κανονιέρηδων» που έγινε πρόσφατα και άγαλμα έξω από το γήπεδο, εκμεταλλευόμενος τη διακοπή που υπάρχει στο MLS μέχρι το Μάρτιο επέλεξε να προπονείται στην Άρσεναλ για να κρατήσει τη φυσική του κατάσταση.
Οι επιδόσεις του όμως καθημερινά εντυπωσίασαν τον Αρσέν Βενγκέρ και τους συμπαίκτες του και έτσι παρά τα 34 χρόνια του, η διοίκηση των Λονδρέζων αποφάσισε να του προσφέρει την ευκαιρία να αγωνιστεί ξανά στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο Γάλλος φορ συμφώνησε άμεσα και απομένουν απλά οι υπογραφές.
«Κανένας δεν περιμένει να είναι τόσο καλός όσο πριν δέκα χρόνια. Ήταν δική μου ιδέα να έρθει. Είναι πάντως πολύ χαρούμενος και αυτός. Πιστεύω ότι θα έχουν καλή συνεργασία με Φαν Πέρσι. Η ποιότητά του είναι μεγάλη και παραμένει ταχύς. Μόνο καλό μπορεί να κάνει στην ομάδα μας», τόνισε μεταξύ άλλων ενθουσιασμένος ο Βενγκέρ.
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αναζήτηση Εργασίας Κύπρος