Μετακομίζει ο Βιερίνια!

Μόνο η ανακοίνωση απομένει πλέον για να γίνει...
λύκος ο Αντελίνο Βιερίνια, καθώς βρίσκεται στην Γερμανία για ιατρικές εξετάσεις από την Βόλφσμπουργκ! Θα τα πει και με τον Μάγκατ!

Ο Πορτογάλος άσος βγάζει την... ασπρόμαυρη φανέλα για να βάλει τα «πράσινα» της Βολφσμπουργκ και παράλληλα να βάλει και 4,5 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία του ο ΠΑΟΚ!

Ο Βιερίνια είναι ήδη στην γερμανική πόλη μαζί με τον μάνατζερ του και τον Ζήση Βρύζα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις κι αν όλα πάνε καλά οι δύο σύλλογοι να δώσουν τα χέρια για να γίνει η μεταγραφή!

Η ομάδα στην οποία είναι προπονητής ο Φέλιξ Μάγκατ, ενδιαφέρθηκε και το καλοκαίρι για τον Αντρέ Βιεϊρίνια! Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόταση που έχουν καταθέσει οι γερμανοί στον ΠΑΟΚ φτάνει στα 4,5 εκατομμύρια ευρώ. Το συγκεκριμένο ποσό δεν είναι διαθέσιμο μόνο για τους Θεσσαλονικείς καθώς όπως είναι γνωστό, μερίδιο στον παίκτη έχει και η Πόρτο.

Στην ΠΑΕ προσανατολίζονται να κάνουν μια απευθείας διαπραγμάτευση με τους Πορτογάλους για να ρίξουν το ποσό που δικαιούνται ή στη χειρότερη περίπτωση να κάνει έναν διακανονισμό μαζί τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως η δεύτερη ομάδα, που έδειξε ενδιαφέρον για την απόκτηση του Βιεϊρίνια ήταν η Τζένοα που προσέφερε ένα ποσό λίγο πάνω από τα 3 εκατομμύρια ευρώ, το οποίο πάντως δεν ικανοποίησε τον ΠΑΟΚ!

Από: Gazzetta.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αναζήτηση Εργασίας Κύπρος