Hard Rock Cafe στη Λευκωσία απο τον Ιούνη!




Οι εργασίες προχωρούν με πυρετώδεις ρυθμούς ούτως ώστε να ετοιμαστεί ο χώρος, βάσει των αυστηρών προδιαγραφών από τις ΗΠΑ, που θα φιλοξενήσει το πρώτο Hard Rock Cafe στην Κύπρο και πιο ειδικά στη Λευκωσία.





Ο ιδιοκτήτης του έργου, Άκης Έλληνας, μιλώντας στο INBNews τόνισε πως το έργο καθυστέρησε σε σχέση με τον αρχικό σχεδιασμό κάτι που οφείλεται στις απαιτητικές προδιαγραφές που θέτει η μητρική εταιρεία Hard Rock στις ΗΠΑ. «Σχεδόν ρίξαμε κάτω και ανακατασκευάσαμε τον χώρο που δημιουργείται το Hard Rock Cafe Λευκωσίας» το χαρακτηριστικό σχόλιο του κ. Έλληνα, ο οποίος τόνισε παράλληλα ότι εντός του ερχόμενου Ιουνίου ο χώρος θα είναι έτοιμος να φιλοξενήσει τους πρώτους του πελάτες.


Παράλληλα, σημειώνεται ότι τα δημοφιλή προϊόντα της αλυσίδας που έχουν ιδιαίτερη απήχηση στους νεαρούς θα έρθουν και στην Κύπρο και μάλιστα θα δημιουργηθούν ξεχωριστά «κομμάτια» με το brand και το όνομα της πρωτεύουσας από κάτω όπως γίνεται με όλες τις πόλεις, στις οποίες λειτουργούν Hard Rock Cafe. Μπλουζάκια, φλυτζάνια και καπελάκια έχουν ήδη παραγγελθεί και θα φτάσουν στην Κύπρο έως τον ερχόμενο Μάιο, μήνας κατά τον οποίο θα πραγματοποιούνται και οι τελικές εργασίες στον χώρο.


Πάντως, ο Άκης Έλληνας σημειώνει ότι παρόμοιος χώρος με αυτόν που δημιουργείται για την κάθοδο του Hard Rock δεν υπάρχει στην Κύπρο, ενώ παράλληλα αναφέρει πως γνωρίζει ότι ο κόσμος ζητά πολλά και όλες οι εργασίες για το τελικό αποτέλεσμα στοχεύουν στην ικανοποίηση και των πλέον απαιτητικών πελατών.


Σχετικά με το Hard Rock Λεμεσού ο κ. Έλληνας δήλωσε ότι αυτό θα λειτουργήσει σε καινούργιο, ιδιόκτητο κτίριο στην οδό Τζ. Κένεντι, που θα κατασκευαστεί πλησίον του γνωστού χώρου στάθμευσης του Εναερίου. Αρχές του 2013 αναμένεται και το δεύτερο Hard Rock να λειτουργήσει, σύμφωνα με τον σημερινό προγραμματισμό.






του Ανδρέα Κωστουρή


www.sigmalive.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αναζήτηση Εργασίας Κύπρος