Κυπριακά Android Applications



Τον τελευταίο καιρό βομβαρδιζόμαστε από διαφημίσεις Κυπριακών Android Applications που και καλά είναι τα πρώτα Κυπριακά που κυκλοφόρησαν στο Google Play.Φυσικά το εν λόγω επιχείρημα μεγάλων εταιριών που
προφανώς έχουν την δυνατότητα να διαφημιστούν, δεν ευσταθή. Οι Κύπριοι προγραμματιστές δίνουν το παρόν τους στο Google Play από τότε που οι περισσότεροι από εμάς είχαν ενδοιασμούς στο να αγοράσουν κινητό touch!

Υπάρχουν πολλά παραδείγματα αξιόλογων applications τα οποία δημιουργήθηκαν από Κύπριους και έχουν από 10 000 μέχρι και 50 000 downloads. Σας διαβεβαιώνω ότι πολλά από αυτά είναι πολύ πιο λειτουργικά και έξυπνα από άλλα πολύκροτα που κυκλοφορούν στην αγορά. Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγο ψάξιμο!

Σήμερα σας παρουσιάζουμε δυο πολύ έξυπνα και λειτουργικά Κυπριακά Android Applications.Θα ακολουθήσουν κι’ άλλα σύντομα.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.source.idanikovaros&hl=en
Πατήστε για να κατεβάσετε Δωρεάν!
Το πρώτο application ονομάζεται Ιδανικό βάρος και δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να υπολογίσει το δείχτη μάζα σώματός του. (Θα το βρείτε με την ονομασία Idaniko Varos - Ιδανικό Βάρος). Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το φύλο σας και να προσθέσετε το βάρος και το ύψος σας (Προσοχή! Το ύψος δεν πρέπει να χωρίζεται με τελεία π.χ. γράψτε 179 και όχι 1.79 ). Εύκολο και εύχρηστο το Ιδανικό Βάρος που αποτελεί ένα αρκετά χρήσιμο εργαλείο στην τσέπη σας ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες! Το application κυκλοφορεί δωρεάν!




Screen Shot του Application


https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zvdia.android&hl=en
Πατήστε για να κατεβάσετε Δωρεάν!
Το δεύτερο application, Ζώδια, ίσως είδη να το γνωρίζετε. Έχει αποσπάσει αρκετά καλές κριτικές και ξεχωρίζει για το εξαιρετικό του design. Λειτουργεί πολύ γρήγορα και ενημερώνεται σε καθημερινή βάση (Θα το βρείτε με την ονομασία Ζώδια - Zwdia - Zvdia).  Αν θέλετε να ξεκινήσετε την μέρα σας διαβάζοντας το ζώδιο σας τότε το  application αυτό είναι ιδανικό για εσάς! Ελπίζουμε ο κατασκευαστής να συνεχίσει να μας το παρέχει δωρεάν! 







Screen Shot του Application
 Προτείνετε μας τα δικά σας Κυπριακά Android Applications κάνοντας comment σε αυτή την ανάρτηση!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αναζήτηση Εργασίας Κύπρος