Η αλήθεια για τα Online Games



Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε πάθει εμμονή με κάποιο παιχνίδι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή σε άλλες ιστοσελίδες. Το παράξενο είναι ότι τα περισσότερα  Online Games δεν
προσφέρουν τα wow γραφικά που μας προσφέρουν διάσημες παιχνιδοκονσόνλες. Είναι όμως εθιστικά, γίνονται viral. Άλλωστε σε αυτό αποσκοπούν.

Καλείς τους “φίλους” σου να σε βοηθήσουν στις δουλειές της “φάρμας” σου, ξέμεινες από ζωές και στέλνεις αίτημα ξανά στους  “φίλους” σου να σε ξεκλειδώσουν, αυτοί στους δικούς τους και πάει λέγοντας. Μόλις έχεις προσθέσει το e-mail σου γιατί έχεις κάνει High Score,  κάνεις και ένα share για να σε καμαρώσουν! Μετά βλέπεις το inbox  του ηλεκτρονικού σου ταχυδρομείου γεμάτο με διαφημίσεις και προσφορές από διάφορους άγνωστους και απορείς πως το καλό σε βρήκαν….

Ένας από τους προγραμματιστές της Kokodigital, εταιρία που κατασκευάζει Online Games, ανέφερε σε δημοσίευμα ότι ένα Online Game που έχουν κατασκευάσει βοήθησε γνωστή ταξιδιωτική ιστοσελίδα να μαζέψει 100 000 e-mails σε διάστημα ενός μηνός και αυτό είναι μόνο ένα από τα πολλά παραδείγματα. Τα Online Games με προσιτό και ευχάριστο τρόπο σου πλασάρουν διάφορες διαφημίσεις κατά την διάρκεια του παιχνιδιού ή σε μετέπειτα στάδιο. Παρέχουν ευκολία χρήσης και απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες για αυτό είναι τόσο διαδεμόνα και επιτυχημένα.  Ενώ ο χρήστης δηλώνει άγνοια και απολαμβάνει το παιχνίδι του κάποιοι άλλοι δημιουργούν λίστες για την επόμενη τους διαφημιστική καμπάνια. Το καλύτερο  από όλα είναι ότι πολλές εταιρίες στα πλαίσια συνεργασίας τους ανταλλάζουν αυτές τις λίστες μεταξύ τους….

Συμπερασματικά, αν είσαι marketer τότε έχεις στα χέρια σου ένα από τους καλύτερους τρόπους να μαζέψεις στοιχεία και να δημιουργήσεις την επόμενη σου διαφημιστική καμπάνια. Αν είσαι gamer τότε χρειάζεται προσοχή στα στοιχεία που δίνεις εν ώρα ψυχαγωγίας στο αγαπημένο σου κοινωνικό δίκτυο.  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αναζήτηση Εργασίας Κύπρος